Oogmeting & glasadvies

Als ervaren opticien hebben we graag alles op een rijtje wanneer we je helpen. Kom je langs voor een bril of lenzen?

Professionele oogmeting

Dan beginnen we met een grondige, professionele oogmeting. Hierbij bepalen we welke brilglazen jouw zicht het best ondersteunen en wat je precies nodig hebt. Waarna we aan de slag gaan in ons glasatelier.

Boek nu je vrijblijvende oogmeting
Image
Essilor Expert Garanties

Het optimale glastype

UNIFOCALE GLAZEN
Met de juiste brillenglazen die passen bij je levensstijl en dagelijkse activiteiten, profiteer je van helder, scherp en comfortabel zicht, betere sportprestaties en verbeterde veiligheid wanneer je ’s avonds auto rijdt.

MULTIFOCALE GLAZEN
Laat je zicht je niet beperken om te doen wat je leuk vindt. Daarom werken wij met de Varilux X Series, het beste progressieve glas. Geniet van een buitengewone scherpte, een vloeiend zicht en doorlopend gezichtsveld van dichtbij tot veraf.

TRANSITIONSGLAZEN
Deze fotochromatische glazen evolueren naargelang de lichtintensiteit. Ze passen zich dus automatisch aan, van doorzichtig naar donker, of omgekeerd, om je het beste visueel comfort te geven.

DRIVERS GLAZEN
Glazen met Crizal Drive coating zorgen ervoor dat je als automobilist ’s nachts tot wel 90% minder last hebt van reflecties van lichtbronnen zoals lantaarnpalen, koplampen en verkeerslichten.

COMPUTERGLAZEN
Wij houden van beeldschermen. Maar ze zorgen ervoor dat onze ogen fulltime moeten doorwerken. Eyezen™ brillenglazen zorgen ervoor dat je ogen ontspannen bij het gebruik van digitale apparaten en ze beschermen je zicht voor de toekomst, zelfs wanneer je geen bril nodig hebt.

ZONNEGLAZEN
We weten allemaal hoe belangrijk het is om onze huid te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen, maar we vergeten nog te vaak onze ogen. Het blootstellen van de ogen aan UV-stralen kan op lange termijn oogschade berokkenen. Wij hebben de perfecte zonneglazen voor je, afgestemd op jouw wensen.

Ontdek onze garanties

Terugbetalingen

Wist je dat je in sommige gevallen recht hebt op een jaarlijkse terugbetaling door je mutualiteit? Bijvoorbeeld bij de aankoop van een leesbril, lenzen of bril.

Meer informatie
Moreau-Team-GIF

Afspraak

Wil je zélf zien wat wij voor je kunnen doen? Contacteer ons voor advies op maat!

Maak een afspraak