Ons Aanbod

Bij Optiek Moreau houden we van oerdegelijke oplossingen voor iedereen. Jong of oud, man of vrouw, hip of klassiek: bij ons vindt iedereen wat hij zoekt.

Image

Brillen
__

Alleen het beste is goed genoeg. En het mooiste. En het duurzaamste… Je merkt het: als het op brillen aankomt, ligt de lat hoog. Kom langs en ontdek een uniek aanbod aan kijkmode.

Image

Zonnebrillen
__

Jezelf beschermen tegen de zon én er geweldig uitzien? Met de juiste zonnebril lukt het! We hebben een divers assortiment voor je klaarliggen. Probeer, ontdek en ervaar het in onze winkel.

Image

Kinderbrillen
__

Eentje voor in de klas en eentje om te ravotten? We hebben kinderbrillen voor elk budget en elke gelegenheid. Speels, creatief of klassiek: elk kind is anders, elke bril is uniek.

Image

Contactlenzen
__

Kies voor niks minder dan contactlenzen die uitblinken in comfort, gebruiksgemak en kwaliteit. We adviseren je correct, maken je wegwijs in de mogelijkheden en staan ook na aankoop voor je klaar.

Image

Oogmeting
__

Een professionele oogmeting is de eerste stap naar een heldere kijk op de wereld. Met onze hightech apparatuur zien we meteen wat jij nodig hebt.

Image

Hoorapparaten
__

De perfecte hooroplossing is discreet, comfortabel en uiterst doeltreffend. Met ons advies vind je het hoorapparaat dat jouw leven weer makkelijker maakt.