Low vision

Bent u slechtziend? Lichtgevoelig? Of kent u zo iemand? De oogarts of opticien kan u niet verder helpen?

Image

Onze specialist helpt jou verder

Bij Gregory Creten ben je aan het goede adres. Gregory is de specialist in Low Vision hulpmiddelen om uw leven te vergemakkelijken. Elke 5 weken deelt hij zijn kennis met  ons. Na een diepgaande refractie en visusmeting neemt hij de tijd om verschillende hulpmiddelen uit te testen. Meestal met een bijzonder, tot zelfs emotioneel resultaat. 

De ervaring leert ons dat contrast een essentiële rol speelt in het verbeteren van het zicht. Door met de juiste hulpmiddelen het contrast te verhogen en vergroten, bieden wij het beste in beter zicht.

Low Vision hulpmiddelen

De ervaring leert ons dat contrast een essentiële rol speelt in het verbeteren van het zicht. Door met de juiste hulpmiddelen het contrast te verhogen en vergroten, bieden wij het beste in beter zicht. 

Als u recht hebt op een vergoeding, zorgen wij in samenspraak met uw oogarts voor de nodige documenten.

 

Maak een afspraak
Image

Wat onze klanten zeggen: 

Image

“Ik wil mijn bril niet meer missen. TV kijken is weer een plezier. Mijn leven heeft opnieuw kleur. Ook hebben we, samen met Inge, een leuke bril uitgekozen die bij mijn gele filterglazen passen”.

Image

Door een noodlottig ongeluk werd Arno zijn leven volledig ondersteboven gegooid. De gevolgen waren continu last van migraine en epilepsie. Na een zoektocht van 3 jaar met medicatie, kwam Arno bij ons terecht. Bij de keuze van de juiste glazen, veranderde hij naar eigen zeggen: ”van Zombie naar een levend persoon”. Hij kreeg terug stabiliteit in zijn gezinsleven waar zijn kinderen en partner nu nog elke dag van genieten!

Neem contact op

Optiek Moreau
Kloosterstraat 27
3910 Pelt

Openingsuren

Dinsdag - Zaterdag
Doorlopend van 09u – 18u

Zondag - Maandag
Gesloten

Moreau-Team-GIF