Moderne apparatuur bij Optiek Moreau

Oogmeting
Je ogen worden door ons objectief gemeten en bekeken met behulp van de meest geavanceerde apparatuur. Voor een eerste oogmeting maken we gebruik van een autorefractormeter, een uniek apparaat waarmee een uiterst secure screening van de oogsterkte gemaakt wordt en een keratometer en/of topograaf, die gedetailleerd de vorm van het hoornvlies in kaart te brengt. Met deze meetwaarden wordt een correcte subjectieve oogmeting uitgevoerd.
 
Goed zitten van montuur
De ‘Visio Office van Essilor’ helpt ons om tot 0.1mm te bepalen hoe de brillenglazen in uw montuur gemonteerd moeten worden. Na de oogmeting wordt er een foto gemaakt met het gekozen montuur. Dit om de natuurlijke hoofdhouding, de plaats van de pupillen en de doorkijkhoek door het toekomstige glas in het montuur te bepalen. Dit alles in 3D en volledig digitaal. Ook beschikken wij over de modernste digitale inslijp-apparatuur voor nauwkeurige montage van uw brillenglazen.
 
Meer comfort
Bij het ophalen van je nieuwe bril wordt altijd nog een laatste check gedaan op de juiste afstelling. Dat is van belang voor het draagcomfort, maar ook om er zeker van te zijn dat je op de juiste plek door het glas heen kijkt. Vooral bij multifocale brillen is dat van groot belang. Daarom mag je altijd binnenlopen om je bril opnieuw te laten afstellen.